Home » Nekategorizirano » Objavljen rad u časopisu Journal of Food Composition and Analysis



Institut za jadranske kulture i melioraciju krša obavlja znanstvenoistraživačku djelatnost vezanu uz Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske.

Kronološki navodimo znanstvene radove od 1. travnja 2018 godine dok se cjelokupan popis znanstvenih i stručnih radova te kongresnih priopćenja znanstvenika Instituta nalazi na web stranicama Hrvatske znanstvene bibliografije.

Objavljen rad u časopisu Journal of Food Composition and Analysis

Pošćić, F., Furdek Turk, M., Bačić, N., Mikac, N., Bertoldi D., Camin, F., Jukić Špika, M., Žanetić, M., Rengel, Z., Perica, S. (2019): Removal of pomace residues is critical in quantification of element concentrations in extra virgin olive oil. Journal of Food Composition and Analysis 77: 39-46

Rad je dostupan na stranici časopisa: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0889157518308445