Home » Izvrsni znanstveni radovi » Objavljen znanstveni rad u časopisu Applied Food Research



Institut za jadranske kulture i melioraciju krša obavlja znanstvenoistraživačku djelatnost vezanu uz Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske.

Kronološki navodimo znanstvene radove od 1. travnja 2018 godine dok se cjelokupan popis znanstvenih i stručnih radova te kongresnih priopćenja znanstvenika Instituta nalazi na web stranicama Hrvatske znanstvene bibliografije.

Objavljen znanstveni rad u časopisu Applied Food Research

Boban, A., Milanović, V., Cardinali, F., Radman, S., Osimani, A., Aquilanti, L., Garofalo, C., Rampanti, G., Budić-Leto, I. (2025) Unlocking the potential of indigenous Saccharomyces cerevisiae from Maraština grapes for use as starter cultures in the winemaking processApplied Food Research, 5, 101145. (Q1, IF=6,2)

Rad je dostupan na poveznici:

https://doi.org/10.1016/j.afres.2025.101145