Home » Izvrsni znanstveni radovi » Objavljen rad u časopisu Food Chemistry: X



Institut za jadranske kulture i melioraciju krša obavlja znanstvenoistraživačku djelatnost vezanu uz Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske.

Kronološki navodimo znanstvene radove od 1. travnja 2018 godine dok se cjelokupan popis znanstvenih i stručnih radova te kongresnih priopćenja znanstvenika Instituta nalazi na web stranicama Hrvatske znanstvene bibliografije.

Objavljen rad u časopisu Food Chemistry: X

Generalić Mekinić, I., Politeo, O., Ljubenkov, I., Mastelić, L., Popović, M., Veršić Bratinčević, M., Šimat, V., Radman, S., Skroza, D., Ninčević Runjić, T., Runjić, M., Dumičić, G., Urlić, B. 2024. The alphabet of sea fennel: Comprehensive phytochemical characterisation of Croatian populations of Crithmum maritimum L., Food Chemistry: X, Vol 22, 101386, ISSN 2590-1575. (Q1, IF = 6,1)

Rad je dostupan na poveznici: https://doi.org/10.1016/j.fochx.2024.101386