Home » Nekategorizirano » Objavljen rad u časopisu Journal of Food Composition and Analysis



Institut za jadranske kulture i melioraciju krša obavlja znanstvenoistraživačku djelatnost vezanu uz Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske.

Kronološki navodimo znanstvene radove od 1. travnja 2018 godine dok se cjelokupan popis znanstvenih i stručnih radova te kongresnih priopćenja znanstvenika Instituta nalazi na web stranicama Hrvatske znanstvene bibliografije.

Objavljen rad u časopisu Journal of Food Composition and Analysis

Turk, M. F., Epova, E. N., Pošćić, F., Nasr, E., Barre, J., Donard, O. F., & Zuliani, T. (2022). Determination of 87Sr/86Sr isotopic ratio in olive oil and pomace using multicollector-ICPMS; analysis of pomace residues as a simpler approach for determination of 87Sr/86Sr ratio in olive oil with low Sr content. Journal of Food Composition and Analysis, 104675.

Rad je dostupan na poveznici: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0889157522002939